25/08/2015

IT Outsourcing

Outsourcing kan op meerdere lagen in uw organisatie van toepassing zijn. Wilt u het volledige beheer uit handen  geven en alleen in de regie blijven? U wilt uw gebruikers zelf blijven ondersteunen, maar laat het serverpark liever aan een ander over? Beiden zijn mogelijkheden die bij Electrodealz van toepassing zijn.

End-user Management

Het vinden en behouden van gekwalificeerde medewerkers voor uw servicedesk of werkplekbeheer is niet eenvoudig en vaak kostbaar. Beschikt u over voldoende mensen om uw gebruikers te ondersteunen en de pieken op te vangen? Door dit end-user management uit te besteden, bespaart u kosten, krijgt u meer stabiliteit en flexibiliteit en verbetert de dienstverlening naar uw gebruikers.

Infrastructure Management

Infrastructure Management betreft het beheer van uw gehele of gedeeltelijke IT-infrastructuur, het fundament onder uw IT-landschap. Hierbij moet u denken aan uw servers, de bijbehorende opslag en back-up, netwerkcomponenten (LAN & WAN) en natuurlijk alle security aspecten. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om infrastructuur op uw locatie of om uw infrastructuur op een externe locatie (hosting & IAAS diensten). U kunt uw huidige IT-assets (hard- en software) ook door ons laten overnemen, zodat u tevens de financiële last daarvan kwijt bent. In een heldere Service Level Agreement (SLA) leggen wij de met u gemaakte afspraken vast.

Applicatie Management

Het beheer van applicaties speelt een cruciale rol in de effectiviteit van uw IT-omgeving. Vaak is het voor u niet lonend om een fulltime applicatie beheerder in dienst te hebben en up-to-date qua kennis te houden. Door het uitbesteden van zowel het functionele als het technische applicatiebeheer krijgt u toegang tot hoogwaardige kennis en support van uw applicaties. U kunt hierdoor uw gebruikers zowel reactief als proactief ondersteunen en bottlenecks wegnemen.